torsdag 8 oktober 2009

Livet börjar landa igen

Äntligen börjar livet landa igen och det känns som dags att ta tag i bloggen.. :-)
Det blåser här hemma på många håll och det är ju alltid så att den öländska fåken inte är nådig, i alltifrån ombyggnation av Slottsskolan till byggnation av Nordens främsta golfresort på Ekerum och utredning om eventuellt en liten airpark vid flygfältet i Borgholm blåser det full storm och näst intill fåk. Saker och ting måste få ta den tid det behöver och vi måste också få in så många synpunkter som möjligt både positiva och negativa i demokratisk ordning för att kunna fatta rätt beslut framöver.
Min lägenhet börjar efter lång tid och mycket arbete äntligen likna ett hem.. :-)
Golvsliparen Magnus Marelius åstadkom underverk med TV-rumsparketten som nu är så grann att jag inte näns lägga på i matta....(Leif och jag läser högt ur boken Så praate vi i Föe Socken ikväll). Köksluckorna är inlämnade till lackeraren bakom Liljas och halltak,TV-rumstak och väggar nymålade. Det är bara fondtapeter i kök, hall kvar tillsammans med övrig väggmålning i kök o hall.. :-) Det blir bra, men får ta den tid det behöver. Fint blir det.
Tur att yngste sonen går byggprogrammet på Lars Kagg... att skruva ihop Billy, Malm,Flärke, Moses,Portis o allt vad det heter kräver sin man... det hjälper visserligen litegrann när mamma investerat nästan 200 kronor i en minimal men jättesöt skruvdragare från Black&Decker..:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar