tisdag 22 september 2009

Gärdslösa -Grattis Årets Ölandsby

Så roligt att det blev Gärdslösa som på torsdag kväll vid skördefestinvigningen får ta över stafettpinnen från Föra som Årets Ölandsby.
Gärdslösa är en bygd där näringslivet blomstrar, med stora lantbruksinvesteringar och stora investeringar i turism i en härlig kombination. Nedläggningshotet mot skolan drog igång ett enormt engagemang bland föräldrar och barn. Det vore extra roligt om några av de unga föräldrar som då besökte nästan varenda gruppmöte hos oss i Centerpartiet nu också skulle kunna tänka sig att ställa upp som kandidater till valet 2010. Det är dags nu för nomineringar till kommunfullmäktigeförsamlingen åren 2010-2014.

Prästgården som Stagnelius växte upp i har fått nytt liv i den förening som nu driver den. Redan i sommar har besökare bl a kunnat Bo på prästgård i Gärdslösa.

Att prinsessan Madeleine och hennes Jonas varit och tittat på Gärdslösa kyrka inför det stundande bröllopet nästa höst gör att vi håller tummarna hårt för att Gärdslösa blir platsen för ännu en viktig händelse i vårt svenska kungahus.
Grattis Gärdslösa -Årets Ölandsby

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar