fredag 9 juli 2010

Frukostmöten med Ölands Näringslivskontor

Nu är sommaraktiviterna i Ölands Näringslivskontor i full gång. Intressanta frukostmöten hör till de återkommande programmet. Den 8/7 var det möte om vindkraft på JAGS-museet.
Victoriadagens morgon den 14/7 inleds med frukostmöte på Strand hotell på temat Turism i ny tid.

Den 21/7 på Harrys i Borgholm är temat Ölands Skördefest. Dåtid-nutid-framtid.

Den 28/7 är det frukostmöte på Solberga gård där den nye ägaren Stefan Gössling som även är professor i turism på Linnéuniversitetet och professor i humanekologi vid Lunds Universitet pratar då om Scenario Planning som verktyg för strategisk destinationsutveckling.

Den 30/7 Är det frukostmöte på Wannborga Vin&Lamm . Huvudtalare är en vinexpert från Katalonien som heter Marc Tarrida. Temat är Öland-den nya vinregionen och här sker spännande satsningar på bl a Horns Kungsgård, Wannborga Vin& Lamm m. fl för att få fram viner med hög kvalitet tillverkade på Öland.

Den 4/8 Frukostmöte på Hotell Skansen där producent Håkan Hammarén från Fundamentfilm talar på temat Skumtimmen-boken blir till film.

På www.oland.se kan du lätt klicka dig fram till Ölands näringslivskontor, där ser du vilken tid det hela startar och hur du anmäler ditt deltagande samt en hel del övrigt som är på gång inom näringslivskontoret.
Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar