torsdag 26 november 2009

Bra möte med Slottsskolans föräldraråd

Veckorna går så fort, denna vecka är det full fart såväl dagar som kvällar och avrundning på lördag med vigsel, ska också passa på att besöka vernissagen på Galleri Svalan med årets miniatyrutställning då.
I tisdagskväll hade Slottsskolanms föräldraråd bjudit in kommunledningen som representerades av vice ordf Sune Axelsson (s), kommunchef Lars Frick och mig.
Det var ett framåtsyftande och bra möte, där vi konstaterade att vi alla vill se till att ombyggnationen av Slottsskolan kommer igång så fort som möjligt. Från kommunledningens sida framgår det av våra protokoll att vi gärna börjat redan år 2009.
Vi hoppas att det uppkomna läget med två så vitt skilda förslag/möjligheter inte försenar ombyggnationen. Under kvällen framkom flera goda förslag som möjliggör samhällsekonomiskt bättre resursutnyttjanden och alternativ till de två förslag som föreligger. Rektor Karl Nordlund fick i uppdrag att snarast återföra det nya förslaget till gruppen som arbetat med skolans ombyggnad för att få synpunkter därifrån. Föräldrarådet utsåg också representanter som skall ingå i den gruppen. Förhoppningsvis kan vi köra igång ombyggnationen av Slottsskolan som planerat år 2010-2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar