torsdag 25 februari 2010

Kungsrally på Öland 20100814

Det var lite vemodigt och konstigt att igår vara nere på Strand Hotell för att tillsammans med många andra avtacka Kjell Gehammar som nu slutar efter 30 år på Strand. Men jag vet ju att Kjell har ett hjärta som klappar starkt för Öland och att han på lite distans ändå gärna fortsätter vara den magnet för besöksnäringen som han så lyckosamt varit under sina år på Strand. Porscheträffar, MG-träffar, Corvetteträffar, och så det oerhört uppskattade Kungsrallyt.
Vi är alla mycket glada över att Kerstin Brasta orkar och vill ta över stafettpinnen efter sin make Boo Brasta som så hastigt gick bort för snart ett år sedan. Svenska Kungsrallyt betyder mycket för Öland, det är härligt att se alla blågula flaggor som såväl ortsbefolkningen som besökare och delårsboende vinkar med utefter vägkanterna, liksom Kungaparets engagemang och glädje vid de kluriga tävlingsstationerna.
Det var riktigt roligt att igår höra Kjell berätta att han tillsammans med fd polischefen LEA och många andra kommer att vara Kerstin Brasta behjälplig med arrangemanget Svenska Kungsrallyt 2010. Från Borgholms kommuns sida gör vi som vanligt allt vad vi kan för att underlätta framkomlighet,säkerhet m.m. Vi ser fram emot ett härligt Kungsrally 2010 och hoppas på riktigt många besökare här i Borgholm den 14/8.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar