tisdag 7 juli 2009

en vecka till Victoriadagen-"Ölands egen Nationaldag"


Det är härligt mycket folk på ön nu och alla företagare jag pratat med upplever redan en liten förbättring jämfört med tidigare år. Peppar,peppar, ta i trä. Utbudet av aktiviteter är mycket stort. Ikväll är det exempelvis Diggilookonsert på Ekerum.
Men nu är det bara en vecka kvar till "Ölands egen Nationaldag"- Victoriadagen.
IFK Borgholm har tillsammans med Kay Wieståhl gjort ett fantastiskt arbete under många år som betyder enormt mycket för den öländska besöksnäringen. Det är många,många timmars ideellt arbete som ligger bakom årens Victoriadagar och Victorialopp. Det är inte för inte som vi ölänningar ser denna dag som något av "vår egen Nationaldag." Det brukar vara en härlig mix av artister som passar hela familjen och så även i år.
Exempelvis Malena Ernman, Måns Zelmerlöv,Jill Johnsson, Lena&Orup. Man hittar programmet på www.victoriadagen.se I år finns det ännu fler sittplatser än tidigare år. Det brukar vara riktigt folkligt,festligt och härligt på idrottsplatsen med massor av vinkande flaggor och glada barn som vinkar åt TV-kamerorna som snurrar runt där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar