tisdag 26 maj 2009

Centerpartiet miljöcertifierat och 7,4 % i Demoskop

Som förmodligen första politiska parti har Centerpartiet miljöcertifierats enligt Miljöledning ISO 14001:2004. Centerpartiet ser detta som ett naturligt steg i partiets långa historia som ledande miljöparti.

– Detta är första gången jag hört talats om att ett politiskt parti har miljöcertifierats, säger Per-Olof Winberg utvecklingschef på SFK Certifiering.

– Centerpartiet går före och visar att det går, och att det finns ett värde i, att miljöcertifiera en verksamhet trots att det inte är en komplex tillverkningsindustri. Centerpartiet har gjort ett gediget arbete och de har insett vilken nytta certifieringen har för deras verksamhet, säger Per-Olof Winberg utvecklingschef på SFK Certifiering.

Dessutom visar senaste opinionsmätningen i Demoskop att Centerpartiet nu ligger på 7,4 % av väljarstödet. Vi har därmed alla möjligheter att se till så att Lena Ek får med sig fler Centerpartister till EU-parlamentet!
Ta vara på din demokratiska rättighet att gå och rösta EU-beslut påverkar oss alla!!

Centerpartiet vill ha ett smalare och vassare EU.
Ett Europa som sätter människor främst, är en global ledare, är hållbart och grönt och är företagsamt och välmående! Titta närmare på Centerpartiets toppkandidater på www.centerpartiet.se här finns en mångfald och en kompetens som få partier kan möta upp till bland sina toppkandidater!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar