fredag 29 maj 2009

Social turism i ny tappning.....

Socialdemokratiska topp-politiker upphör aldrig att förvåna mig med sin märkliga syn på övriga länders invånare runt Östersjön.
I Centerpartiet välkomnar vi ett fritt och öppet Europa, vi har tillsammans inom EU fattat beslut om den rörlighet bland människor som även ger våra svenska invånare möjlighet att om de så vill bo och arbeta i andra EU-länder permanent eller tillfälligt.

För något år sedan lyckades Göran Persson göra bort sig totalt i relationen till flera av våra grannländer runt Östersjön. Han myntade då det välkända begreppet "social turism".......
Nu är det dags igen!
Socialdemokratins toppkandidat till EU-valet Marita Ulvskog beskyller i SVT Rapport ett bemanningsföretag inom byggbranschen som förmedlar byggjobbare från Lettland för att hålla på med "människohandel".
Bedrövligt!! Antingen är detta ett mycket grovt missbruk av ord eller så vet Marita Ulvskog helt enkelt inte vad människohandel är.

Se upp med vilken kandidat du väljer in i EU-parlamentet! Måste du tvunget rösta på en socialdemokrat så rösta isåfall på min väninna Anna Hedh som har samma EU-kritiska grundsyn som Marita Ulvskog och som dessutom har gjort ett mycket bra arbete inom framförallt arbetet mot drogmissbruk under den mandatperiod som gått.

Men för ett fritt och öppet, företagsamt, miljövänligt och starkt Europa skall du självklart rösta på en Centerpartikandidat. Välj alltså den valsedel som toppas av Lena Ek och som har sommarölänningen Kent Johansson på andra plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar