torsdag 19 mars 2009

Öland och Visitse på TUR i Göteborg!!!

Ölands Turist AB är nu tillsammans med Visitse.se och förträdare för de både Ölandskommunerna på TUR-mässan i Göteborg.
Jag bad VD Gustaf Öholm skicka mig några bilder från mässan för att kunna visa för intresserade här direkt.

Ni ser här årets nya vackra Ölandskatalog i förgrunden och i bakgrunden ett antal dataskärmar där besökarna själva kan pröva det nya unika boknings och upplevelseverktyget som är framtaget i samarbete med Visit Technology Group.

Bokningsplattformen på www.visitse.se och www.olandsturist.se mfl är specialanpassat utifrån vad man erfarenhetsmässigt vet att besökarna vill ha.

Jag klipper in lite här direkt av Gustaf Öholms pressmeddelande i egenskap av VD för visitse.se:

" -På visitse.se kan man redan nu boka långt över 1000 produkter inkluderat boende, flyg, färja, teaterbiljetter, golftider med mera, men även få tips på andra bokningsbara eller icke bokningsbara upplevelser under den period man valt att besöka regionen. Man kan planera sin vistelse hela vägen fram till bokning och spara ned eller skicka till en medresenär, familj eller vänner för att, vid ett senare tillfälle, slutföra bokningen. Från den 19 mars kan du själv testa Sveriges mest unika destinationsverktyg - gå in på www.visitse.se. "


Extra roligt tycker jag det är att Ölands Skördefest redan så här tidigt på året starkt marknadsförs i ÖTAB:s Ölandskatalog och som synes av bilderna även på TUR-mässan där Annica Hedman representerar Skördefesten.
Representanterna från Borgholms Slott och kommunen på mässan kommer också att träffa Generaldirektören för Statens Fastighetsverk för att prata utvecklingsmöjligheter på svenska slott, där det bl.a görs en gemensam satsning mellan Kalmar kommun och SFV m fl på Kalmar Slott redan i år.
På TUR-mässan finns naturligtvis Näringsdepartementet på plats med statssekretare Jöran Hägglund i spetsen. Ordförande i Visitse.se Rolf Edmark har bokat tid med Jöran idag för att passa på att föra fram viktiga delar gällande besöksnäringsutvecklingen för vår del av världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar